Marisca Steur

Vitaliteitscoach en trainer

Fysieke en mentale kracht

Vitaliteit betekent letterlijk levenskracht. Wanneer je vitaal bent, voel je je gezond, energiek en krachtig om van alles te ondernemen vanuit je missie en passie. Als coach en trainer ondersteun en train ik jou, privé of via je werkgever, hoe je regie kunt nemen over je eigen vitaliteit.

Vitaliteit bestaat uit de pijlers persoonlijke ontwikkeling (mind), ontspanning (feel), voeding (food) en beweging (move). Deze pijlers zijn gebaseerd op de kenmerken van de Blue Zones. Blue Zones zijn plekken op de aarde waar de meest vitale mensen wonen. Je kunt bij mij terecht met vragen gericht op één van de pijlers. Of je kunt bij mij terecht voor een geïntegreerd traject op alle pijlers Eventueel gebruik ik technieken zoals IEMT als angsten of negatieve gevoelens je belemmeren. Doel is om lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Zodat je zowel op je werk als privé in je kracht staat.

Bedrijven ondersteun ik bij het vormgeven van vitaliteit en ontwikkeling van medewerkers in het kader van duurzame inzetbaarheid. Vaak vinden mensen het lastig om binnen een druk bestaan ruimte te creëren om balans te vinden. Toch, als je er even aandacht aan besteedt, is het mogelijk. Door je vitaliteit en weerbaarheid te vergroten komt er ruimte voor meer energie en passie binnen het werk.